Lähenev madalrõhkkond tõmbab esmaspäeval taeva pilve

BNS
Copy
Pärnu rand, sügis, vihmapilved, vihm.
Pärnu rand, sügis, vihmapilved, vihm. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Merelt läheneva madalrõhulohu eel tõmbub taevas esmaspäeval aegamisi pilve ning õhtu poole sajab Lääne-Eestis juba kohati vihma.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva selge ja vähese pilvisusega olulise sajuta ilm. Kohati on udu. Puhub valdavalt loodetuul 4-10, öö hakul rannikul puhanguti 14, Kirde-Eestis kuni 17 m/s. Hommikuks tuul vaibub. Õhutemperatuur on -2 kuni +3, rannikul kohati kuni +8 kraadi. Teedel on libeduseoht.

Peipsi järvel puhub loodetuul 7-11, puhanguti 15 m/s. Hommikul tuul nõrgeneb. Lainekõrgus on 1-1,7 meetrit. Ilm on peamiselt sajuta ja enamasti hea nähtavusega. Sooja on 1-4 kraadi.

Esmaspäeva ennelõunal on vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Õhtul sajab Lääne-Eestis kohati vihma. Tuul pöördub edelasse ja lõunasse 2-8 m/s. Sooja on 4-10 kraadi.

Peipsi järvel puhub loode- ja läänetuul 3-7, hommikupoolikul puhanguti 11 m/s. Lainekõrgus on 0,3-0,9 meetrit. Ilm on sajuta ja enamasti hea nähtavusega. Sooja on 5-7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles