Neljapäeval tuleb kuni 17 kraadi sooja

BNS
Copy
Päris rannailma veel käes pole, aga ilmaprognoosi vaadates võib öelda, et suvi on lähenemas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp
Päris rannailma veel käes pole, aga ilmaprognoosi vaadates võib öelda, et suvi on lähenemas. Foto: Konstantin Sednev / Postimees Grupp Foto: Konstantin Sednev

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni 17 kraadi sooja.

Öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Mõnel pool võib olla udu. Puhub valdavalt ida- ja kirdetuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s, Põhja-Eestis muutlik tuul 1-5 m/s. Sooja on 1-7 kraadi, Põhja-Eestis võib kohati kuni kraad külma tulla.

Peipsi järvel puhub valdavalt kirde- ja idatuul 2-7 m/s. Laine kõrgus on 0,2-0,7 meetrit. Ilm on sajuta. Pärast keskööd võib kohati udu olla, muidu on nähtavus hea. Sooja on 2-5 kraadi.

Päeval on selge või vähese, õhtu poole kohati vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8, saartel puhanguti 12 m/s, põhjarannikul muutlik tuul 1-7 m/s. Sooja on 12-17, rannikul kohati kuni 9 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt idakaare tuul 3-7, pärastlõunal puhanguti 10 m/s. Laine kõrgus on 0,3-0,7 meetrit, pärastlõunal kuni 0,9 meetrit. Ilm püsib sajuta ja nähtavus on hea. Sooja on 11-13 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles