Eeloleva nädala esimestel päevadel püsib veel ilus ilm

BNS
Copy
Päikesepaisteline ilm.
Päikesepaisteline ilm. Foto: unsplash.com

Kõrgrõhkkond jääb järgmise nädala esmaspäeval ja teisipäeval veel domineerivaks ja kindlustab ilusa ilma, kuid alates kolmapäevast tõmbub taevas pilve ning hakkab sadama lörtsi ja vihma.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub läänekaaretuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel ja rannikul tuleb kuni 3 kraadi sooja. Esmaspäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub läänekaaretuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 6-12, meremõjuga rannikul kuni 3 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge ja kuiv ilm. Puhub edela- ja läänetuul 2-8, põhjarannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, rannikul tuleb kuni 2 kraadi sooja. Teisipäeva päeval on päikesepaisteline ilm. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 5-10, meremõjuga rannikul kuni 3 kraadi.

Kolmapäeva öösel on selge, vastu hommikut aga hakkab saartelt alates pilvisus tihenema. Hommikul sajab saartel kohati vihma ja lörtsi. Puhub edelatuul 3-8 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni -4, saartel ja läänerannikul tuleb 1-3 kraadi sooja. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool on vihma- ja lörtsihooge. Puhub läänekaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 2-6, Kagu-Eestis kuni 8 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles