Lähipäevil jätkub pehme talveilm

BNS
Copy
Tallinn, Tallinn, 26.01.2016
Sulailm Tallinnas
FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES
Tallinn, Tallinn, 26.01.2016 Sulailm Tallinnas FOTO: MIHKEL MARIPUU/POSTIMEES Foto: Mihkel Maripuu

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipävil pehme talveilm, kus vahelduvad vähesed pluss- ja miinuskraadid. 

Pühapäeva öösel on pilves ilm ning sajab lörtsi ja vihma. Kohati on jäidet. Puhub kagutuul 4-10, Liivi lahe piirkonnas puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on enne keskööd vahemikus -2 kuni +3 kraadi, pärast keskööd veidi tõuseb. Päeval on pilves selgimistega ilm ning mitmel pool sajab vihma ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 5-10, Lääne-Eesti saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 1-4 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on pilves ilm. Sajab lund ja lörtsi, saartel ja rannikul kohati ka vihma. Paiguti on jäidet. Lõunakaare tuul puhub 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi. Päeval on peamiselt pilves ilm ning kohati võib sadada veidi vihma või lörtsi. Puhub lõunakaare tuul, õhtuks pöördub Lõuna-Eestis idakaarde ja puhub 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm ning sajab lund ja lörtsi. Paiguti võib kergelt tuisata ja on jäiteoht. Puhub ida- ja kirdetuul 5-10, rannikualadel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves ilm. Ajuti sajab lörtsi, mõnel pool ka vihma. Puhub kirdetuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles