Udu piiras mitmel pool nähtavust

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine udu
Talvine udu Foto: Terje Kokaselts

Varahommikul enne kella kuut olid teekatted suurematel riigimaanteedel märjad või niisked. Paiguti sadas vähest vihma ja nähtavust piiras udu.


Teepinna temperatuure mõõdeti +1 kraadi Põhja-Eestis kuni +5 kraadi Lõuna-Eestis.

Tänasest suletakse liiklusele Rapla maakonnas Juuru-Pirgu maantee 7. km-l asuv Pirgu sild. Ümbersõit toimub Purila ja Röa kaudu. Sild jääb suletuks orienteeruvalt 31. maini.

Kuni 22. aprillini ehitatakse teetruupi Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 92. km-l Mäos. Kiirus on piiratud 30 km/h, üks sõidusuund on liiklusele suletud ja liiklust reguleerivad foorid.

Samal maanteel Jõgeva maakonnas teostatakse Mõhkküla ja Neanurme vahelisel lõigul auguremonttöid (km-d 122-135). Tööde tsoonis on kiiruspiiranguks 70 km/h.

Alustatakse remonttöödega Saaremaal Tumala-Orissaare-Väikse-Väina maanteel. Kiiruspiiranguks tööde tsoonis on kuni 30 km/h. Tööd kestavad septembri keskpaigani.

Võru maakonnas Varstu teel kaevatakse kraave. Tööde tsoonis on kiiruspiiranguks 50 km/h ja tööd kestavad aprilli lõpuni.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles