Teedel piirab mitmel pool nähtavust udu

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitmel pool Eestis piirab täna hommikul nähtavust udu.
Mitmel pool Eestis piirab täna hommikul nähtavust udu. Foto: Peeter Langovits

Varahommikul enne kella kuut sadas mitmel pool vihma ning põhi- ja suuremad tugimaanteed olid peamiselt märjad või niisked, mitmel pool Ida- ja Kagu-Eestis ka kuivad.

Paiguti sadas kerget vihma ning oli udu. Teepinna temperatuuri mõõdeti +2 kraadist Ida-Eestis kuni +6 kraadini Kagu-Eestis.

Tallinna-Narva maantee kilomeetritel 53,5, 58,7 ja 59,7 Liiapeksi ja Valgejõe vahelisel teel võetakse täna sõidutee konstruktsioonist proove kolmel 50 meetri pikkusel lõigul. Tööde teostamise ajal suunatakse liiklus teisele sõidurajale ning kehtib kiiruspiirang kuni 50 km/h.

Tallinna-Tartu maanteel Kuivajõel ning Tallinna-Pärnu maanteel Laagri ja Ääsmäe vahel on põrkepiirete remonttööde ajal kiiruspiirang töötsoonis kuni 50 km/h.

Jätkuvad remonttööd Rapla maakonnas Tallinna-Rapla-Türi maanteel Röa-Aranküla remondilõigul. Tööde tsoonis piiratakse kiirust kuni 30 km/h. Liiklusele suletakse kilomeetritel 41-43 Hagudi Põlluvahe tee ristmikust kuni Arankülani. Ümbersõit toimub Purila - Juuru kaudu.

 Rapla maakonnas Raiküla-Valgu-Päärdu tee kilomeetritel 12-15 Nääril kehtib seoses teeäärsete puude langetamisega kiiruspiirang töötsoonis kuni 30 km/h. Tööd kestavad orienteeruvalt aprillikuu lõpuni.

Üleujutuste ja veekahjustuste tõttu on suletud mitmed kõrvalmaanteed, mille kohta saab lähemat informatsiooni  Maanteeameti koduleheküljelt www.mnt.ee või infotelefonilt

1510.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles