Udu ja libedus raskendavad teeolusid

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teedel esineb endiselt libedaid lõike.
Teedel esineb endiselt libedaid lõike. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Maanteeinfokeskuse teatel on peamised teed kuivad või soolaniisked, kuid varahommikul piiras mitmes kohas nähtavust tihe udu ja püsib libeduse tekke oht.Täna on avatud kõik neli jääteed.

Põhi- ja suuremate tugimaanteede katted olid varahommikul enne kella kuut peamiselt soolaniisked, kohati kuivad. Vähest soolalumesegu või kinnisõidetud lund täheldati kohati teede laiendustel, ristmikel ja sõiduradade vahel, libedust oli Tallinn-Narva maanteel.

Lumiste ja libedate teeoludega tuleb samuti arvestada kõrvalmaanteedel.

Ilm oli suuremate sademeteta, vähest lund sadas paiguti Pärnu, Viljandi ja Valga maakonnas. Mitmel pool piiras nähtavust tihe udu. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku -6 kuni -10 kraadi.

Maanteeinfokeskus hoiatab, et teedel püsib libeduse tekke oht!

Täna on liikluseks avatud kella 7-18 Haapsalu-Noarootsi 3 kilomeetri pikkune jäätee. Kella 8.00-17.30 on avatud ka 26,5 kilomeetri pikkune jäätee mandri ja Hiiumaa vahel, samuti 9,8 kilomeetri pikkune Rohuküla-Vormsi ja 15 kilomeetri pikkune Hiiumaa ja Saaremaa vaheline jäätee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles