Pakane sulgeb Suurbritannias lennujaamu ja koole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalakäija Wetherbys Yorkshire'is.
Jalakäija Wetherbys Yorkshire'is. Foto: PA Wire / Press Association Images / Scanpix

Tugev lumesadu ja kümne miinuskraadini ulatuv õhutemperatuur ehk viimase 100 aasta üks külmemaid sealseid talvesid on täna Suurbritannia maanteedel ja raudteedel paraja kaose põhjustanud, lisaks sellele on suletud sadu koole ja kaks lennujaama.


Loode-Inglismaal blokeeris ohter lumi maanteid ja põhjustas Cumbria piirkonnas liiklusavariisid, samas kui Manchesteri ja Liverpooli lennujaamad suleti, vahendas AFP.

«Öösel sadas lennujaamas ja Manchesteri ümbruses maha märkimisväärne kogus lund,» ütles Briti suuruselt teise lennukeskuse pressiesindaja.

Šotimaal Aberdeeni ja Glasgow' lennujaamades on lennud hilinenud ning seiskunud on rongiliiklus Glasgow' ja Edinburghi vahel. Lumesaju tõttu on ära jäetud ka mõned rongiliinid Londoni ja Leedsi vahel.

Šotimaal ja Põhja-Inglismaal on suletud sadu koole, kuna õpetajad ei pääse tööle ning vanemad on otsustanud oma lapsed koju jätta.

Riigi lõunaosas asuvas Londonis on täna õhutemperatuuriks mõõdetud kaks külmakraadi ning seal pole seni suuremaid tõrkeid ühistranspordis esinenud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles