Laupäeval kõigub õhutemperatuur ööpäeva lõikes 15 kraadi

BNS
Copy
SAKALA01: TALV : VILJANDI, EESTI, 05FEB12
Talv. Talvine viljandi. Linn on mattund suitsu. Käre pakane. 
er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA
SAKALA01: TALV : VILJANDI, EESTI, 05FEB12 Talv. Talvine viljandi. Linn on mattund suitsu. Käre pakane. er/ Foto ELMO RIIG/ SAKALA Foto: Elmo Riig

Ööl vastu laupäeva võib kohati tulla kuni 15 kraadi külma, päeval tõuseb aga termomeeter paiguti 0 kraadini, prognoosib ilmateenistus.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest lund. Puhub ida- ja kagutuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -9 kraadi, pikemate selgimiste korral tuleb kuni -15 kraadi.

Peipsi järvel puhub ida- ja kagutuul 3-8 m/s ja laine kõrgus jäävabas vees on 0,3-0,8 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Õhutemperatuur on vahemikus -6 kuni -10 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati saartel sajab lund. Puhub valdavalt kagu- ja lõunatuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus- 2 kuni -6 kraadi, saartel rannikul tõuseb 0 kraadi lähedale.

Peipsi järvel puhub kagu- ja lõunatuul 3-8 m/s. Laine kõrgus jäävabas vees on 0,3-0,8 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni -6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles