Vihmasajust ei pääse ka neljapäeval

BNS
Copy
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni üheksa kraadi sooja ning ilm on sajune.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab mitmel pool vihma, pärast keskööd saju võimalus järk-järgult väheneb. Mõnel pool on udu. Puhub lääne- ja edelatuul 5-12, öö hakul rannikul puhanguti kuni 16 m/s, pärast keskööd nõrgeneb. Sooja on 2-8 kraadi, pikemate selgimiste korral võib temperatuur langeda kohati 0 kraadi lähedale.

Peipsi järvel puhub öö hakul edelatuul 7-11, puhanguti kuni 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb järk-järgult, hommikuks 5-8 m/s. Laine kõrgus on öö hakul 1-1,7 meetrit, hommikul 0,5-1 meetrit. Aeg-ajalt sajab vihma, hommikuks sajuvõimalus väheneb. Nähtavus on mõõdukas, võib udu olla. Sooja on 4-6 kraadi.

Ennelõunal on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal pilvisus tiheneb lääne poolt ja õhtul suureneb sajuvõimalus. Puhub edelatuul 3-9, puhanguti 12, saartel ja rannikul tugevneb õhtul 9-13, puhanguti kuni 18 m/s. Sooja on 4-9 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 4-9, õhtul puhanguti kuni 12 m/s ja laine kõrgus on 0,6-1,2 meetrit. Ilm on sajuta, vihma on oodata alles õhtul. Nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 5-6 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles