Lähipäevade ilm tuleb talvine

BNS
Copy
Lumine Rakvere linn.
Lumine Rakvere linn.

Eeloleval nädalal on oodata läbivaid külmakraade ja lumelisa.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva pilves selgimistega ilm. Öö hakul sajab kohati lund, pärast keskööd on sadu laialdasem. Saartel ja Lääne-Eestis on jäiteoht. Tuul pöördub läänekaarest kagusse kiirusega 3-8, saartel ja läänerannikul puhanguti 14 m/s. Külma on 1-7 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Ennelõunal sajab Põhja-Eestis mitmel pool lund, pärastlõunal levib Edela-Eestist kirdesse uus ja juba tihedam lumesadu. Kohati tuiskab. Puhub lõuna- ja kagutuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 1-6 kraadi.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja sajab lund. Pärast südaööd Lääne-Eestist alates sajuvõimalus väheneb. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Külma on 4-10, kohati 14 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati võib veidi lund sadada. Puhub põhjakaaretuul 1-7 m/s. Külma on 3-7 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub põhjakaaretuul 1-7 m/s. Külma on 6-12 kraadi. Neljapäeva päeval on samuti pilves selgimistega ilm ja kohati sajab kerget lund. Puhub põhjakaaretuul 1-7, põhjarannikul kuni 10 m/s. Külma on 5-9 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles