Laevaliiklus Hiiumaaga oli hommikul endiselt katkenud

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rohuküla sadam.
Rohuküla sadam. Foto: Küllike Rooväli

Väinamere Liinid OÜ teatel oli järsult alanenud veetaseme tõttu katkenud reisiliiklus Rohuküla-Heltermaa liinil ka täna hommikul. Esimene laev Rohuküla sadamast väljus kell 8.30.

Parvlaevadel on meresõiduohutuse seisukohalt kriitiliseks piiriks veetaseme langemine 50 sentimeetrit alla keskmise. Veetase Rohuküla sadamas oli kella 6.30 seisuga miinus 53 cm.

Seetõttu jäid ära täna hommikused väljumised 6.30 nii Rohuküla kui ka Heltermaa sadamatest.

Kella 8 seisuga on laevaliiklus Rohuküla-Heltermaa liinil taastumas. Rohukülast väljus 8.30 ja Heltermaalt 10.30 reis, teatas laevafirma.

Varahommikul oli võimalik sõita läbi Saaremaa, Triigi-Sõru liinile oli lisatud reis väljumistega Sõrult 8.15 ja Triigist 10.00.

Triigi-Sõru liinil kehtisid ka varasemalt Rohuküla-Heltermaa liinile ostetud e-piletid, kuid üldjärjekorra alusel. Ühe ja sama piletiga sai läbida ka Kuivastu – Virtsu liini. Kuivastu-Virtsu liinil oli Triigi-Sõru liini lisareisiga seotud sõidukitel õigus eelisjärjekorras sõiduks.

Reisijad, kellel oli ostetud e-piletid veetaseme languse tõttu ärajäävatele reisidele, saavad e-pileti väljumisaega tasuta muuta või täishinnas tagastada.

Laevaliiklus Hiiumaaga katkes eile kell 18.30,

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles