Laupäeval tuleb kuni 22 kraadi sooja

BNS
Copy
Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest.
Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest. Foto: Elmo Riig

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb laupäeval kuni 22 kraadi sooja.

Öö hakul on pilvi vähe ja on vaid üksikute sajuhoogude võimalus. Pärast keskööd Lääne-Eesti poolt pilvisus tiheneb ja vihmasadu liigub saartelt mandrile, on äikeseoht. Edela- ja lõunatuul tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s, varahommikul äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Sooja on 8-13, rannikul kuni 16 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 4-9, puhanguti kuni 14 m/s. Laine kõrgus on 0,6-1,2 meetrit. Ilm on olulise sajuta ja nähtavus on hea. Sooja on 13-15 kraadi.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, kohati on äikest, pärastlõunal sajuhood hõrenevad. Puhub edela- ja läänetuul 6-12, puhanguti kuni 17 m/s, äikese ajal on tugevamaid puhanguid. Õhtul tuul nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Sooja on 17-20, Kagu-Eestis kuni 22 kraadi.

Peipsi järvel puhub valdavalt edelatuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Laine kõrgus on 0,7-1,2 meetrit. Sajab hoovihma, on äikest, õhtupoolikul sajud hõrenevad. Nähtavus on hea, sajus mõõdukas. Sooja on 18-20 kraadi.

Tagasi üles