Neljapäeval on ilm mõõdukalt külm

BNS
Copy
Lumesadu. Pilt on illustreeriv.
Lumesadu. Pilt on illustreeriv. Foto: Marianne Loorents

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni kuus kraadi külma.

Öösel lääne poolt alates pilvkate hõreneb. Enne südaööd sajab Kagu-Eestis lund ning tuiskab. Puhub põhja- ja loode-, pärast keskööd Lääne-Eestis ka kirdetuul 5-10, puhanguti 15, öö hakul puhanguti 18 m/s, pärast keskööd tuul nõrgeneb järk-järgult. Külma on 1-6 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhja- ja loodetuul 6-10, puhanguti 15 m/s, pärast keskööd nõrgeneb järk-järgult. Laine kõrgus on jäävabas vees 1-1,5 meetrit. Enne südaööd sajab lund. Nähtavus on mõõdukast heani, enne südaööd lumesajus halb. Külma on 1-3 kraadi.

Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm, pärastlõunal Lääne-Eestis pilvkate tiheneb, õhtul lähenevad saartele lume- ja lörtsipilved. Puhub põhjakaare tuul 4-9, rannikul puhanguti 12 m/s, õhtul pöördub tuul itta ja tugevneb saartel. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi.

Peipsi järvel puhub põhjakaare tuul 4-8, hommikul puhanguti 11 m/s, õhtul pöördub tuul itta. Laine kõrgus jäävabas on vees 0,4-0,9 meetrit. Ilm on sajuta ja nähtavus on hea. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +1 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles