Sel nädalal kostitab ilmataat vihma ja soojakraadidega

ilmajaam.ee
Copy
Kevadilm Stroomi rannas.
Kevadilm Stroomi rannas. Foto: Tairo Lutter

Algaval nädalal tuleb arvestada kergete vihmasadudega, päevased õhutemperatuurid aga jäävad plussi ning ulatuvad kaheksa-üheksa soojakraadini.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva pilves ilm, Põhja-Eestis öö hakul selgimistega ja sajuta ilm. Puhub idakaaretuul 1–7 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2, Põhja-Eestis öö hakul kohati kuni -4 kraadi. Teisipäeva päeval on üksikute selgimistega pilves ilm. Ida- ja Lõuna-Eestis sajab kohati vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 2–8 kraadi.

Kolmapäeva öösel on valdavalt pilves ilm. Kohati sajab vihma ning sekka ka lörtsi. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Õhutemperatuur jääb -1 ja +2 kraadi vahele. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2–8 m/s. Sooja on 2–8 kraadi.

Neljapäeva öösel on samuti pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati sekka ka lörtsi. Puhub lõuna- ja edelatuul tuul 2–8, saarte rannikul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2 kraadi. Neljapäeva ennelõunal on Kagu-Eestis vahelduva pilvisusega, mujal aga pilves ilm. Pärastlõunal pilvisus tiheneb. Kohati sajab vihma. Puhub valdavalt lõuna- ja edelatuul 3–9, puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3–9 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles