Nädala lõpu poole tuleb kohati kuni 18 kraadi külma

BNS
Copy
kohati tuleb kuni -18 kraadi
kohati tuleb kuni -18 kraadi Foto: Margus Ansu

Ilmateenistuse prognoosi järgi tuleb nädala lõpu poole kohati kuni 18 kraadi külma.

Kolmapäeva öösel on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi või vihma. Puhub idakaare tuul 2-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6, saartel -2 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, saartel ka lörtsi või vihma. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub idakaare tuul 2-7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -4 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +3 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Kohati sajab vähest lund, saartel ka lörtsi. Puhub kagu- ja idatuul, põhjarannikul lõunakaare tuul 1-7 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni -9, kohati -12 kraadi, saartel -2 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Enamasti saartel sajab kohati vähest lund, lörtsi või vihma. Õhtul Kagu-Eestist alates pilvisus hõreneb. Puhub idakaare tuul 2-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -7 kraadi, saarte rannikul tuleb kuni +2 kraadi.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Öö hakul sajab saartel kohati vähest lund või lörtsi. Puhub idakaare tuul 2-8 meetrit sekundis. Õhutemperatuur on Lääne-Eestis vahemikus -5 kuni -11, Ida-Eestis -11 kuni -15 kraadi, kohati tuleb kuni -18 kraadi, saarte rannikul on õhutemperatuur kohati 0 kraadi ümber. Päeval on pilves selgimistega sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 2-8 meetrit sekundis.

Õhutemperatuur on vahemikus -7 kuni -12, saartel -2 kuni -6 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles