Jahe ilm püsib ka lähipäevil

BNS
Copy
Pilved peidavad päikest
Pilved peidavad päikest Foto: Malle Elvet

Kuigi mai on juba lõpusirgel, pole suvesoojus veel kohal ja lähipäevil tuleb arvestada nii alla kahekümne jäävate õhutemperatuuride kui ka vihmavõimalusega.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu teisipäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 2-8 m/s. Sooja on 3-9 kraadi, maapinna lähedal võib temperatuur kohati nullkraadini langeda. Teisipäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Mandril sajab mõnes kohas hoovihma. Tuul pöördub idakaarde kiirusega 3-9, saartel puhangti kuni 13 m/s. Sooja on 14-19, rannikul kohati kuni 10 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus tiheneb ja vihmasadu levib lõuna poolt üle Eesti. Puhub idatuul 5-12, rannikul puhanguti 15-17 m/s. Saartel tuul hommikuks nõrgeneb ja pöördub edelasse. Sooja on 8-13 kraadi. Kolmapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab vihma. Õhtupoolikul pilved ja sadu hõrenevad. Tuul pöördub idast edelasse kiirusega 3-9, põhjarannikul 8-12, puhanguti kuni 17 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 12-17, rannikul kohati 10 kraadi.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm ning kohati sajab hoovihma. Puhub lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 5-11 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves selgimistega ilm ja paljudes kohtades sajab hoovihma. Puhub valdavalt lõunakaaretuul 3-8 m/s. Sooja on 13-18, rannikul kohati 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles