Lähipäevadel jätkub plusskraadidega ilm

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vihmavari
Vihmavari Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

Ilmateenistuse prognoosi järgi jätkub lähipäevadel nii öösel kui päeval plusskraadidega ilm.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Peamiselt Ida- ja Kagu-Eestis sajab vihma. Paiguti tekib udu. Puhub läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 3..8°C.

Päeval on samuti pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Hommikupoolikul püsib paiguti udu. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on 6..10°C.

Neljapäeva öösel on enamasti pilves ilm. Kohati on udu ja tibutab uduvihma. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, rannikul on kuni 8 kraadi sooja.

Päeval on enamasti pilves ilm, ennelõunal püsib paiguti udu ja kohati võib veidi vihma tibutada. Puhub edela- ja lõunatuul 2-8, pärastlõunal saartel ja põhjarannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 4-8 kraadi.

Reede öösel on enamasti pilves ilm ning kohati sajab vähest vihma. Puhub edela- ja lõunatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Valdavalt on sooja 2-7 kraadi, kuid Lõuna- ja Ida-Eestis on õhutemperatuur vahemikus -1 kuni +2 kraadi.

Päeval on pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest vihma. Puhub edelatuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 3-9 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma, idapool võib sekka tulla ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 2-7 kraadi, Kagu-Eestis langeb õhutemperatuur kohati 0 kraadi ümbrusse.

Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, õhtul pilvisus tiheneb. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja loodetuul 6-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s, õhtul pöördub läänepoolt alates põhja. Sooja on 5-8 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles