Nädalavahetusel sajab lund ja lörtsi

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumi Saue vallas.
Lumi Saue vallas. Foto: Triinu Lipstok

Nädala keskel on ilm kuiv ja võrdlemisi selge taevas, reedel puhub tugev tuul ja nädalavahetuseks tuleb lumi maha.

Ilmateenistuse andmetel on homme laiguti kõrgete pilvedega kuiv ilm. Sooja tuleb kuni 9 kraadi. Tuul puhub edelast ja läänest ning teeb tugevamaid puhanguid eelkõige põhjarannikul ja Peipsil.

Neljapäeval on võrdlemisi selge taevas. Õhutemperatuur on öösel -2..+3 kraadi, päeval tõuseb meretuulega rannikul kuni 5 soojakraadini, sisemaal aga kuni 11 soojakraadini.

Reedel vaheldub selge taevas pilvelaikudega. Tugev tuul puhub öösel edelast, hommikul ja päeval läänest ja loodest. Õhutemperatuur on öösel -1..+3 kraadi ja päeval kuni üheksa soojakraadi.

Laupäeva hommikul sajab vihma ja lörtsi, õhtupoole võib ka lund sadada. Tuul võib väga tugevaks paisuda. Soojakraade on kuni seitse.

Pühapäeval tuleb lörtsi ja lund. Öö võib tulla tormise loodetuulega, päeva peale annab tuul pisut järele. Õhutemperatuur on öösel 0..-3, päeval kuni kolm soojakraadi.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles