Suurvesi sulges veel kaks maanteed

Raul Sulbi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suurvesi võib mõne teelõigu läbitamatuks muuta.
Suurvesi võib mõne teelõigu läbitamatuks muuta. Foto: Elmo Riig / Sakala

Lisaks eile suurvee tõttu liiklusele suletud kuuele maanteelõigule Harju-, Lääne-, Pärnu-, Viljandi- ja Põlvamaal suleti täna samal põhjusel veel kaks teelõiku Valgamaal.

Varahommikul enne kella 6 olid põhi-ja suuremad tugimaanteed vihmamärjad, vahendas maanteeinfokeskus.

Ilm oli pilves, sadas vihma  ja nähtavust piiras udu, mis paiguti oli väga tihe. Sajuta ja kuiv oli Saaremaal.

Teepinna temperatuurid jäid vahemikku +1° kuni +5°.

Täna suletakse Tallinna-Narva maantee ümberehitataval Loo-Maardu lõigul (km 10,6 kuni 17,4) Tallinna-Narva suuna teepool ning kahesuunaline liiklus korraldatakse vasakpoolsel, Tallinna suubuva liikluse poolel. Kiirusepiirang remondilõigul on esialgu 50 km/h.

Liikluskorralduse muudatus rakendub pärastlõunal ja jääb kehtima kuni oktoobrikuu lõpuni. Oodatakse kõigi liiklejate mõistvat suhtumist ning tähelepanu ja kannatlikkust teetööde piirkonna läbimisel.

Lisaks varemteatatud teelõikudele suleti üleujutuste ja nendest põhjustatud kahjustuste tõttu Valga maakonnas Vana-Otepää-Kintsli maantee  ümbersõiduvõimalusega Otepää kaudu ja Pülme-Vanamõisa maantee km 1-4 ümbersõiduga Sihva-Kääriku kaudu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles