Ilmajaam hoiatab öökülma eest

Mirjam Mäekivi
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Härmas putk
Härmas putk Foto: Bildhuset/Scanpix

Alanud nädala ilm tuleb jahe ning mitmel ööl on oodata öökülmasid, kuid vihma pole jätkuvalt eriti loota ja tuleoht püsib kõrge.

Ööpäeva keskmine õhutemperatuur langeb eeloleval nädalal +4…+7°C-ni, seisab Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituudi nädalaprognoosis. Täna on vahelduva pilvisusega ilm ja mitmel pool sajab hoovihma. Tuul pöördub loodesse ja põhja, puhudes 5-11, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja tuleb 10....15°C, Kagu-Eestis kuni 17°C.

Teisipäev on peamiselt sajuta. Puhub loode- ja läänetuul 4-10, ajuti puhanguti 14 m/s. Öösel tuleb sooja 2…7°C, maapinnal on võimalik 0°C, päeval 8…13°C.

Kolmapäevast reedeni püsib valdavalt sajuta ilm, kuid pärastlõunal esineb üksikute hoovihmade võimalus. Tuul puhub loodest ja läänest, reedel pöördub idakaarde, puhudes 3-8 m/s. Öösel on 2…6°C, sisemaal öökülma 0…-3°C,maapinnal kuni -5°C. Päeviti tuleb sooja 7…12°C.

Laupäeval sajuvõimalus suureneb. Puhub ida- ja kirdetuul 5-12 m/s. Öösel on 2…7, päeval 7…11°C. Pühapäev on olulise sajuta. Puhub kirdetuul 3-10 m/s. Öösel on 1…6°C, päeval 10…15°C.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles