Ilmajaam hoiatab tugeva tuule eest

Mirjam Mäekivi
, Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pühapäeva hommikul puhus tuul Tartus Villa Margaretha juures puu pikali. Kannatada sai vähemalt üks auto.
Pühapäeva hommikul puhus tuul Tartus Villa Margaretha juures puu pikali. Kannatada sai vähemalt üks auto. Foto: Postimees.ee lugeja

Läänemerel ja lahtedes puhub täna tugev tuul, hoiatab Eesti Meteoroloogia ja Hüdroloogia Instituut, osaliselt on häiritud laevaliiklus mandri ja saarte vahel


Läänemere põhjaosas, Soome lahel, Väinamerel ja Liivi lahel lõõtsub lääne- ja edelatuul puhanguti kuni 20 m/s, lainekõrgus on 3-4 meetrit.

Veidi vaiksem on ilm Peipsi järvel, kus edelatuul puhub kiirusega 8-12, puhanguti 15 m/s. Lainekõrgus Peipsil on 0,8-1,3 meetrit.

Tugeva tuule tõttu on reisiparvlaev Amalie tänased väljumised liinil Kihnu-Munalaid tühistatud, Pärnu ja Kihnu vahel kurseeriv Liisi sõidab esialgse info kohaselt graafikujärgselt, kirjutab Pärnu Postimees.

AS Kihnu Veeteed teatel väljus Liisi Kihnust hommikul kell 7. Seda, kas Liisi kell 12.15 Pärnust Kihnu suunas liigub, sõltub edasisest ilmaoludest, kinnitati toimetusele reisiparvlaev Liisi pardalt.

Infot laevade väljumise kohta saab Munalaiu liinil Amalie kaptenilt telefonil 520 6629 ja Pärnu liinil Liisi kaptenilt 5344 1294.

Hiiumaa ja Saaremaa vahelisel liinil jäi ära väljumine Sõrust kell 8.15, samuti on tühistatud kell 9.30 Triigist väljuma pidanud reis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles