Maanteeamet: teed võivad sulaveest libedad olla

Merje Pors
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk

Maanteeinfokeskuse teatel võib maanteedel esineda külmunud sulaveest libedaid lõike.

Varahommikul olid suuremate riigimaanteede katted öö ja varajastel hommikutundidel kohati sadanud vihmast  märjad ning Harju, Lääne ja Pärnu maakonnas piirkonniti tehtud libedusetõrjest soolaniisked.

Ilm oli vahelduva pilvisusega. Mitmel pool sadas vähest vihma ning nähtavus oli udu tõttu piiratud. Teepinna temperatuurid jäid vahemikku –2 kraadist kuni +2 kraadini.

Rapla maakonnas Silla-Jädivere maantee 10. kilomeetril alustatakse Teenuse silla ja pealesõitude remonttöödega. Liiklusele on sillal suletud üks sõidurada ning laiusgabariidiks 3m. Kiirusepiiranguks on 30 km/h.

Teeäärsete puude raietöid tehakse Jõgeva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Pikknurmes (142.-143. kilomeetril) ning Pärnu maakonnas Mudiste – Suure-Jaani – Vändra maanteel Suurejõe-Vändra lõigul (33.-39. kilomeetril). Kiirusepiiranguks on 30 km/h. Ette võib tulla lühiajalisi liiklusseisakuid.

Geoloogiliste uurimistöödega seonduvalt on tööde tsoonis piiratud liikumiskiirust kuni 30 km/h ning suletud on üks sõidusuund Harju maakonnas Jõelähtme-Kemba maanteel Kiiu-Kuusalu lõigul (20.-24. kilomeetril).

Teepeenral tehtavate ehitus-remonttööde tõttu on piiratud kiirust kuni 50 km/h Järva maakonnas Tallinna-Tartu-Võru-Luhamaa maanteel Põhjakal (92. kilomeeter).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles