Lähipäevil õhusooja maksimumid üle 20 kraadi ei tõuse

BNS
Copy
Lähipäevil on oodata vihma.
Lähipäevil on oodata vihma. Foto: Elmo Riig

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil õhusooja maksimumid üle 20 kraadi ei tõuse.

Neljapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub edela- ja lõunatuul 2–8, puhanguti 12, Liivi lahe ümbruses kuni 14 m/s. Sooja on 7–13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Õhtul saju võimalus väheneb. Puhub edela- ja läänetuul 4–10, puhanguti kuni 13 m/s, õhtul tuul nõrgeneb. Sooja on 14–20 kraadi.

Reede öösel pilvisus tiheneb. Öö hakul sajab kohati hoovihma, vastu hommikut saabub lõuna poolt laialdasem sajuala. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7, saartel lõunakaare 3–9 m/s. Sooja on 7–13 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati on sadu intensiivne. Pärastlõunal lääne poolt alates pilved ja sadu hõrenevad. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 13–18 kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis sajab kohati hoovihma. Paiguti on udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 6–12 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma, pärastlõunal sadu lakkab. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 15–20 kraadi.

Tagasi üles