Lähipäevade ilm püsib veel jahedapoolne ja paiguti lörtsisajune

BNS
Copy
Lörtsine ilm.
Lörtsine ilm. Foto: Eero Vabamägi

Lähipäevil veel lörtsisadudeta ei pääse ja ka termomeetrinäidud jäävad tagasihoidlikuks.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu esmaspäeva pilves selgimistega ilm. Enne keskööd jõuab vihma- ja lörtsisadu Ida-Eestisse, laieneb edasi lääne poole ja muutub intensiivsemaks, Lääne-Eestis sekka tuleb ka lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 13 m/s, vastu hommikut tugevneb põhja- ja loodetuul 7–12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on -1 kuni +4 kraadi. Esmaspäeva päeval on enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Puhub põhja- ja loodetuul 5–11, puhanguti 14, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +6 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves ilm. Aeg-ajalt sajab vihma ja lörtsi, sekka ka lund. Tuul pöördub loodest läände ja edelasse 5–12, rannikul puhanguti kuni 18 m/s. Õhutemperatuur jääb -1 ja +2 kraadi vahele. Teisipäeva päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja lörtsi, sekka ka lund, õhtupoole sadu harveneb. Puhub lääne- ja edelatuul 7–12, puhanguti 15, rannikul kuni 18 m/s. Õhtul tuul nõrgeneb. Õhutemperatuur on 0 kuni +5 kraadi.

Kolmapäeva öösel pilvisus hõreneb. Enne keskööd sajab kohati vihma, lörtsi ja lund. Puhub lõunakaaretuul 4–10, öö hakul rannikul puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur jääb -3 ja +2 kraadi vahele. Kolmapäeva päeval on muutliku pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Tuul pöördub lõunast itta kiirusega 3–9 m/s. Sooja on 4–10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles