Lähipäevil tuleb kuni kuus kraadi külma

BNS
Copy
Lumehelves
Lumehelves Foto: unsplash.com

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni kuus kraadi külma, kusjuures nädala lõpu poole võib miinuskraade olla ka päeval.

Kolmapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka ka lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 2-8, rannikul puhanguti kuni 11 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +4 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, sekka võib tulla ka lörtsi. Puhub põhjakaare tuul 2-8, puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 5-10, rannikul kohati 2-4 kraadi.

Neljapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, põhjapoolsetes maakondades ka lund. Puhub kirde- ja idatuul, saartel ka põhjatuul 3-9 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -4 kuni +2 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vihma ja lörtsi, Põhja Eestis ka lund. Puhub valdavalt kirdetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja on 1-7 kraadi.

Reede öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi, Põhja-Eestis ka lund. Puhub kirde- ja põhjatuul 4-10, puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni +1 kraadi. Päeval on valdavalt pilves ilm. Kohati sajab vähest vihma ja lörtsi. Kirde- ja põhjatuul pöördub õhtuks loodesse 5-10, puhanguti kuni 16 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +4 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles