Lähipäevadel kerkivad õhusooja maksimumid 19 kraadi juurde (1)

BNS
Copy
Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi
Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi Foto: Konstantin Sednev

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi kerkivad lähipäevil õhusooja maksimumid kuni 19 kraadini.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma, hommikul muutub sadu laialdasemaks. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s, hommikuks nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, õhtu poole sadu ja pilved hõrenevad. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3-8 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kohati kuni 5 kraadi.

Pühapäeva öösel on muutliku pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s, hommikuks pöördub kagusse ja itta ja tugevneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, pärastlõunal põhjarannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 9-14, Lõuna-Eestis kuni 19 kraadi, rannikul kohati 5 kraadi.

Esmaspäeva öösel pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab vihma. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, põhjarannikul puhanguti 14 m/s, hommikuks nõrgeneb ja pöördub edelasse. Sooja on 4-10 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, pärastlõunal pilvisus hõreneb ja sadu lakkab. Puhub valdavalt edelatuul 3-9 m/s. Sooja on 9-15, rannikul kohati kuni 6 kraadi.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles