Nädala lõpus läheb ilm sulale

BNS
Copy
Sulailm südalinna tänavail
Sulailm südalinna tänavail Foto: Mihkel Maripuu

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on nädala lõpu poole sulailma oodata.

Neljapäeva öösel on pilves üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vähest lund, lörtsi, saartel ka vihma. Vastu hommikut jõuab Lääne-Eestisse tihedam sadu. Mitmel pool on udu ja jäidet. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9, hommikul saartel puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -7 kraadi, saartel tuleb kuni +1 kraadi. Päeval on pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi, Lääne-Eestis ka vihma. On jäidet. Puhub kagutuul 4-10, Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 15 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi.

Reede öösel on pilves üksikute selgimistega ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi, saartel ka vihma, hommikul sadu hõreneb. Teedel on libedusoht. Puhub kagutuul 4-8, saartel ja rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni -6 kraadi, Kirde-Eestis tuleb kuni -9 kraadi, saartel ja rannikul -1 kuni +1 kraadi. Päeval on pilves ilm. Ennelõunal sajab kohati vähest lund, lörtsi ja vihma. Pärastlõunal jõuab saartele ja Lõuna-Eestisse tihedam lörtsi- ja vihmasadu ning levib üle maa kirdesse. Sekka võib tulla ka jäävihma ja on jäidet. Puhub kagutuul, õhtul ka lõunatuul 4-10, saartel ja rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur tõuseb õhtuks vahemikku -2 kuni +3 kraadi, saartel tuleb kuni +5 kraadi.

Laupäeva öösel on enamasti pilves ilm. Sajab vihma ja lörtsi. Tuul pöördub lõunasse ja edelasse ning tugevneb 5-11, puhanguti 14, rannikul kuni 18 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, öö hakul Kirde-Eestis tuleb kuni -2 kraadi. Päeval on enamasti pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma, õhtul Loode-Eestist alates läheb sadu üle lörtsiks ja lumeks. Puhub edelatuul 5-11, puhanguti 14, rannikul kuni 17 m/s, õhtul pöördub Loode-Eestis loodesse. Sooja on 2-5 kraadi, õhtul Loode-Eestist alates langeb temperatuur taas alla 0 kraadi ja teedel suureneb libedusoht.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles