Lähipäevad toovad sulailma asemel valdavalt kergeid miinuskraade

BNS
Copy
Lumememmed
Lumememmed Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Keskkonnaagentuur korrigeeris lähipäevade prognoosi mõne kraadi võrra jahedamaks ja nii on eeloleval nädalal väheseid plusskraade oodata peamiselt Lääne-Eesti saartel.

Ööl vastu teisipäeva on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi, vihma ja ka jäävihma. Esineb jäidet. Puhub ida- ja kagutuul 5–12, saartel ja rannikul 8–14, puhanguti kuni 20 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni -9, saartel ja mandri lõunaservas -1 kuni +1 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves ilm. Sajab lund, lörtsi, paiguti ka vihma ja jäävihma. Vaid Kirde-Eestis võib olla sajuta. Esineb jäidet. Puhub ida- ja kagutuul 5–12, saartel ja rannikul 8–14, puhanguti kuni 20 m/s. Külma on 1–7, Lääne-Eesti saartel ja rannikul jääb õhutemperatuur -1 ja +2 kraadi vahele.

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Paljudes kohtades sajab lund ja lörtsi, saartel kohati ka vihma ja on jäidet. Puhub ida- ja kagutuul 4–10, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb ning pöördub Lääne-Eesti saartel lõunasse ja edelasse. Külma on 1–8, Kirde-Eestis kuni 12 kraadi, Lääne-Eesti saartel jääb õhutemperatuur -1 ja +2 kraadi vahele. Kolmapäeva päeval on pilves ilm. Paljudes kohtades sajab enamasti lund. Puhub lõunakaaretuul 3–9, põhjarannikul puhanguti kuni 12 m/s. Külma on 1–7, Ida-Eestis paiguti 10, Lääne-Eesti saartel jääb õhutemperatuur -1 ja +2 kraadi vahele.

Neljapäeva öösel on pilves ilm. Kesk- ja Ida-Eestis sajab lund. Puhub kagutuul 3–9, hommikul saartel puhanguti 13 m/s. Külma on 1–8 kraadi. Neljapäeva päeval on pilves, kuid olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4–10, Lääne-Eesti saartel puhanguti kuni 15 m/s. Külma on 2–6, Lääne-Eesti saartel jääb õhutemperatuur -1 ja +2 kraadi vahele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles