Lähipäevad pakuvad nii vihmasadu kui ka päikesepaistet

BNS
Copy
Vanem ja beebi päikselist kevadpäeva nautimas.
Vanem ja beebi päikselist kevadpäeva nautimas. Foto: Konstantin Sednev

Ilmateenistuse prognoosi järgi pakuvad lähipäevad nii vihma kui ka päikesepaistet ja tõeline kevadsoojus laseb ennast veel oodata.

Pühapäeva öö hakul on pilves ja laialdaselt vihmahooge. Pärast keskööd sajuhood hõrenevad ja loode poolt alates taevas selgineb. Tuul pöördub kõikjal loodesse ning puhub 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma. Puhub loode- ja läänetuul 4-9, puhanguti 13, põhjarannikul kuni 15 m/s. Sooja on 8-13°C, tuulepealsel rannikul 6 kraadi.

Esmaspäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Sajab kohati vihma ja lörtsi. Puhub loodetuul 3-8, öö hakul rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi, rannikul tuleb kuni +5 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub läänekaare tuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 7-12 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge ja vähese pilvisusega kuiv ilm. Puhub edela- ja läänetuul 4-10 m/s. Sooja on 1-5, saartel ja läänerannikul kuni 7 kraadi. Ennelõunal on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus tiheneb. Puhub edelatuul 5-11, saartel ja läänerannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 12-17, meretuulele avatud rannikul kuni 10 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles