Lähipäevadel sajab vihma, lörtsi ja lund

BNS
Copy
Lumesadu Tallinnas
Lumesadu Tallinnas Foto: Mihkel Maripuu

Ilmateenistuse andmetel sajab lähipäevadel üle Eesti vihma, lörtsi ja lund.

Ööl vastu laupäeva on valdavalt pilves ilm. Mitmel pool sajab lund, lörtsi ja vihma, pärast keskööd jääb sadu harvemaks. Kohati on jäidet. Puhub põhja- ja kirdetuul 5-11, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kahe soojakraadini, rannikul on kuni viis kraadi sooja. Laupäeva päeval on pilves ilm. Kohati sajab lörtsi ja vihma, saju tõenäosus on suurem põhjarannikul. Puhub kirdetuul 4-10, rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur ulatub nullist viie soojakraadini.

Ööl vastu pühapäeva on pilves ilm. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi, saartel ka veidi vihma. Puhub kirde- ja idatuul 3-9, rannikul puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur ulatub nullist nelja külmakraadini, rannikul on kuni kaks kraadi sooja. Pühapäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati võib veidi lörtsi ja lund sadada. Puhub kirde- ja idatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur ulatub kahest külmakraadist kahe külmakraadini. 

Ööl vastu esmaspäeva on pilves selgimistega ilm. Ida-Eestist levib sajuvöönd lääne poole, enamasti sajab lund ja lörtsi ja sadu on tõenäoliselt võrdlemisi nõrk. Puhub idakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur ulatub nullist viie külmakraadini, rannikul on kuni kaks kraadi sooja. Esmaspäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mandril on üksikuid, saartel ja läänerannikul laialdasemalt sajuhooge ning sajab nii lund, lörtsi kui vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-7 m/s. Õhutemperatuur ulatub ühest külmakraadist kahe soojakraadini. 

Ööl vastu teisipäeva on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab nõrka lund ja lörtsi, rannikul ka vihma. Puhub lõunakaare tuul 2-8, saartel ja rannikul edelatuul puhanguti kuni 12 m/s. Õhutemperatuur ulatub nullist nelja külmakraadini, rannikul on kuni kolm kraadi sooja. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Saartel ja läänerannikul sajab veidi lörtsi ja vihma, mandri sisealadel võib olla üksikuid lörtsi- ja lumehooge. Puhub lõuna- ja edelatuul 5-10, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur ulatub ühest külmakraadist kahe soojakraadini, saartel ja läänerannikul on kuni viis kraadi sooja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles