Lähipäevad pakuvad kohati kuni seitset miinuskraadi

BNS
Copy
Hommikune härmatis Harjumaal
Hommikune härmatis Harjumaal Foto: Erik Prozes

Lähipäevadel läheb ilm senisega võrreldes jahedamaks ning öösiti võib õhutemperatuur langeda kohati kuni seitsme miinuskraadini, prognoosib ilmateenistus. 

Reede öösel on pilves selgimistega olulise sajuta ilm. Vastu hommikut pilvisus hõreneb Ida-Eestis. Puhub kagutuul 4-8, puhanguti 12 m/s, Lääne-Eestis 7-12, rannikualadel puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, Lääne-Eestis 0 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, Lääne-Eestis on pilvisem ja kohati võib veidi sadada. Puhub kagutuul 4-8, puhanguti 12 m/s, Lääne-Eestis 7-12, rannikualadel puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi.

Laupäeva öösel on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-9, rannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni -7, Lääne-Eestis -2 kuni +3 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagutuul 4-9, rannikul puhanguti kuni 14 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Õhutemperatuur on vahemikus -3 kuni +2 kraadi. 

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur vahemikus -2 kuni -7 kraadi, saarte rannikul võib tulla kuni +2 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest lund ja lörtsi. Puhub kagu- ja lõunatuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles