Talv tuleb tagasi: nädala alguse külmakraadid küündivad kaheteistkümneni (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pakane võtab võimust: teisipäeval tuleb kuni 25 kraadi külma.
Pakane võtab võimust: teisipäeval tuleb kuni 25 kraadi külma. Foto: Dmitri Kotjuh

Eelolev nädal algab selge taeva ja kuni 12 öise külmakraadiga, kuid nädala edenedes tõmbub taevas taas pilve ja õhutemperatuur tõuseb.

Ilmateenistuse teatel on ööl vastu esmaspäeva vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub loodest kagusse ja lõunasse 2-7 m/s. Külma on 4-9, kohati 12 kraadi, saarte rannikul jääb termomeetrinäit paiguti nullkraadi ümbrusse. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Õhtuks pilvisus tiheneb ja Loode-Eestis võib veidi vihma sadada. Lõuna- ja edelatuul tugevneb 5-11, saartel ja rannikul puhanguti 15 m/s. Õhutemperatuur on -2 kuni +2, saartel kuni +4 kraadi.

Teisipäeva öösel on pilves selgimistega ilm, põhjarannikul võib veidi vihma sadada. Puhub edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3, öö hakul Ida-Eestis kuni -2 kraadi. Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Mitmel pool sajab vihma, kohati sekka lörtsi. Puhub edelatuul 6-12, saartel ja rannikul puhanguti 15-17 m/s, õhtul veidi nõrgeneb. Sooja on 2-5 kraadi. 

Kolmapäeva öösel on peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja kohati sekka ka lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 5-10, saartel puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on 0 kuni +3 kraadi. Kolmapäeva päeval on samuti peamiselt pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma ja kohati sekka lörtsi, pärastlõunal jääb sadu harvemaks. Puhub lääne- ja loodetuul 5-12, rannikul puhanguti 15, saartel kuni 18 m/s. Sooja on 1-4 kraadi, kuid õhtul läheb taas külmemaks.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles