Ilm läheb lähipäevil taas jahedamaks

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silopallidest lumememm Vastseliina-Loosi tee ääres.
Silopallidest lumememm Vastseliina-Loosi tee ääres. Foto: Arved Breidaks / Lõuna-Eesti Postimees

Ilmateenistuse prognoosi järgi läheb ilm lähipäevil taas jahedamaks ning uue nädala alguses võib öösiti tulla kuni 10 kraadi pakast. 

Laupäeva öösel on enamasti pilves ilm. Kohati võib veidi sadada. Paiguti on udu ja jäidet. Puhub valdavalt läänekaare tuul 2-8 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -2 kuni +3 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool vähest lund, lörtsi ja vihma. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +3 kraadi.

Pühapäeva öösel pilvisus hõreneb. Öö hakul sajab kohati lund ja lörtsi. Puhub edela- ja läänetuul 3-9, põhjarannikul puhanguti kuni 14 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni -5 kraadi, saartel tuleb kuni +2 kraadi. Päeval pilvisus tiheneb. Mitmel pool sajab lund, lörtsi, rannikul ka vihma. On jäiteoht. Päeva jooksul pöördub tuul loodesse ja tugevneb 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +3 kraadi. 

Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm. Öö hakul sajab Ida-Eestis kohati lund. Puhub loodetuul 4-10, rannikul puhanguti 14 m/s, hommikuks nõrgeneb ja pöördub lõunakaarde. Õhutemperatuur langeb vahemikku -3 kuni -8 kraadi, kohati tuleb -10 kraadi, saarte rannikul on õhutemperatuur 0 kraadi lähedal. Päeval pilvisus tiheneb. Pärastlõunal lääne poolt alates levib lume- ja lörtsisadu ida poole. Päeva jooksul tugevneb kagu- ja lõunatuul 5-12, rannikul puhanguti kuni 17 m/s. Õhutemperatuur tõuseb Lääne-Eestis vahemikku -2 kuni +2 kraadi, Ida-Eestis on vahemikus -2 kuni -7 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles