Pühapäeval võib lörtsi sadada

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma.
Lähipäevil sajab paljudes kohtades lund, lörtsi ja vihma. Foto: Liis Treimann

Pühapäeva õhtupoolikul võib paiguti lörtsi sadada ja kohati paisuvad tuuleiilid 21 meetrini sekundis. Peipsi järvel või laine tõusta 1,6 meetrini. 

Ilmateenistuse teatel on pühapäeva öösel pilves selgimistega ilm ja paiguti sajab vähest vihma. Puhub muutliku suunaga tuul 2 kuni 7, öö hakul põhjarannikul läänetuul puhanguti 10 meetrit sekundis. Sooja on 3-8, rannikul kuni 11 kraadi.

Peipsi järvel puhub muutliku suunaga tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis. Lainekõrgus on 0,2 kuni 0,7 meetrit. Kohati sajab vihma ja nähtavus on mõõdukast heani. Sooja on 6 kuni 8 kraadi.

Pühapäeva päeval tuleb pilves ilm. Vihmapilved levivad Lääne-Eestist üle mandri itta, kohati võib sadu olla tugev ja õhtul võib Ida-Eestis sekka ka lörtsi tulla. Pärastlõunal lääne poolt alates pilvisus hõreneb ja sajuvõimalus väheneb. Põhja- ja Lääne-Eestis tugevneb põhja- ja loodetuul 6 kuni 11, puhanguti 15 meetrini sekundis, saartel ja rannikul 9 kuni 14, puhanguti kuni 21 meetrini sekundis. Lõuna-Eestis puhub ennelõunal muutliku suunaga tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis, pärastlõunal pöördub põhja ja loodesse ning tugevneb. Õhutemperatuur on 6 kuni 11, Lõuna-Eestis kuni 14 kraadi.

Peipsi järvel puhub ennelõunal muutliku suunaga tuul 2 kuni 7 meetrit sekundis, pärastlõunal tugevneb põhja- ja loodetuul 7 kuni 11, puhanguti 15, õhtul kuni 18 meetrini sekundis. Lainekõrgus on ennelõunal 0,2 kuni 0,7 meetrit, pärastlõunal 0,9 kuni 1,6 meetrit. Sajab vihma ja pärastlõunal on sadu kohati tugev. Õhtul võib sekka ka lörtsi tulla. Nähtavus on mõõdukas, kuid sajus halb. Sooja on 10 kuni 13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles