Uue aasta esimene päev tuleb sajuta ja külm

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Liis Treimann

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb uue aasta esimesel päeval vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm.

Öösel tuleb pilves selgimistega ilm, kohati võib sadada kerget lund ja tekib udu. Päeval on ilm vahelduva pilvisusega ja olulise sajuta. Öösel puhub lõuna- ja kagu-, päeval kagu- ja idatuul 3–9, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Külma tuleb öösel 6–11, kohati 15, saartel kohati kaks, päeval 5–11, saartel kohati kolm kraadi.

Laupäeva öösel on vähese ja päeval vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Öösel puhub kagu- ja idatuul 3–10, saartel puhanguti 13, päeval kirde- ja põhjatuul 3–8 m/s. Öösel tuleb 11–17, saarte rannikul kohati kuus, päeval 6–12 külmakraadi.

Pühapäeval on pilves selgimistega ilm ning aeg-ajalt sajab vähest lund. Öösel puhub loode- ja põhjatuul 3–10 m/s, päeval pöördub tuul lõunasse ja puhub 4–10 m/s. Külma tuleb öösel 7–12, Lõuna-Eestis kuni 15, päeval 4–10 kraadi.

Esmaspäeval püsib pilves selgimistega ilm ja kohati sajab vähest lund. Öösel puhub lõuna- ja päeval põhjakaare tuul 3–8 m/s. Külma tuleb öösel 8–13, Kagu-Eestis kuni 17, päeval 5–11 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles