Lähipäevade ilm on vaheldusrikas

Piret Lakson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tõotab pikk nädalavahetus tulla kohati pilvine ja sajune, kuid jätkub ka päikest. Homme tõuseb õhusooja maksimum kohati 15 kraadini, kuid järgnevatel päevadel on õhutemperatuur jälle pisut madalam.

Reede öösel on vähese pilvisusega sajuta ilm, puhub kagutuul 3-8 m/s ning sooja on 3-8 kraadi. Päeva jooksul pilvisus alates Lõuna- ja Lääne-Eestist tiheneb ja õhtuks suureneb vihma võimalus nii Lääne- kui Lõuna-Eestis. Puhub kagu- ja idatuul 4-10 m/s. Sooja on 9-15 kraadi.

Laupäeva öösel on pilves ilm, ajuti sajab vihma ja võib esineda udu. Nõrk idatuul pöördub hommikul ja päeval edelasse ja läände ning tugevneb 4-10, saartel 7-12 m/s. Sooja on 3-8 kraadi. Päeval on pilves ilm, ajuti sajab vihma ning puhub edela- ja läänetuul 4-10, saartel 7-12, puhanguti 15 m/s. Sooja on 6-11 kraadi.

Pühapäeva öösel on vahelduva pilvisusega ilm ning mitmel pool sajab vihma. Puhub läänekaare tuul 3-10 m/s. Sooja on 1-6 kraadi. Päeval on vahelduva pilvisusega ilm, kohati sajab vähest vihma, kuid üldiselt on päikeseline. Puhub läänekaare tuul 3-10 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Uue nädala alguses võib kohati sadada hoovihma. Esmaspäeva öösel on vahelduva pilvisusega sajuta ilm, puhub edela- ja lõunatuul 1-7 m/s ning sooja on 0-5 kraadi. Päeval on pilves selgimistega ilm, kohati võib sadada hoovihma. Puhub kagu- ja idatuul 3-10, saartel õhtul 13 m/s. Sooja on 8-13 kraadi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles