Video: klaassiledal Tallinna-Narva maanteel on autodel raskusi teel püsimisega

Raul Sulbi
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Birgit Itse

Pühapäeval alates kella 13-st sadama hakanud lumi ja langenud temperatuur on muutnud Tallinna-Narva maantee nii libedaks, et sõidukitel on seal raskusi teel püsimisega.

Kella 16.30 ajal oli Tallinn-Narva maanteel Pühajõe silla juures ekstreemselt libe. Selles piirkonnas oli kolm sõidukit pea ühes kohas teelt välja sõitnud.

Tee oli nii libe, et sellel võis vabalt liugu lasta.

Ka kohalekutsutud puksiiril oli tõsiseid probleeme autode teeleaitamisega, kuna isegi tõkiskingad ei suutnud puksiiri libedal teel hoida.

Sündmuskohalt sõitis läbi ka politseipatrull, kes veendus ka teeolude ekstreemsuses. Politsei uuris ka, kas teelt välja sõitnutega on kõik korras. Osalised kiitsid politseinike profesionaalset tegutsemist.

Kuna kusagil samas piirkonnas oli veel juhtunud avarii, oli politsei sunnitud sõitma uuele väljakutsele seoses patrullide vähesusega antud piirkonnas.

Ühtegi teehooldusmasinat kella 18-ni õnnetuspiirkonnas liikumas ei nähtud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles