Alates pühapäevast on oodata hoovihma

ilmajaam.ee
Copy
Alates pühapäevast tõotab ilm minna vihmaseks. Pilt on illustratiivne.
Alates pühapäevast tõotab ilm minna vihmaseks. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents

Keskkonnaagentuuri lähipäevade prognoosi järgi sajab alates pühapäevast hoovihma, kuid soojad ilmad jätkuvad.

Pühapäeva öösel tuleb selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s. Sooja on 7 kuni 13 kraadi. Päeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab kohati hoovihma, võib olla äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja tuleb 19 kuni 25 kraadi, rannikul on kohati kuni 14 kraadi sooja.

Esmaspäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1-6 m/s. Sooja tuleb 8 kuni 13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Puhub muutliku suunaga tuul 1-7 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja tuleb 18 kuni 24 kraadi, sajuhoogude all ja rannikul 12 kuni 17 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 2-7, hommikul rannikul kuni 10 m/s. Sooja tuleb 7 kuni 13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Lõuna-Eestis sajab kohati hoovihma. Puhub kirde- ja idatuul 3-8, rannikul puhanguti kuni 12 m/s. Sooja tuleb 19 kuni 24 kraadi, tuulele avatud rannikul 13 kuni 18 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles