Südasuviselt soe: lähipäevil küündib temperatuur 25 plusskraadini

ilmajaam.ee
Copy
Reede tõotab tulla südasuviselt soe. Pilt on illustratiivne.
Reede tõotab tulla südasuviselt soe. Pilt on illustratiivne. Foto: Konstantin Sednev

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb lähipäevil kuni 25 kraadi sooja.

Laupäeval on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt idakaare tuul 1–6, rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 6–12 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub idakaare tuul 3–9 m/s, Lääne-Eesti saartel ja rannikul muutliku suunaga tuul 1–7 m/s. Sooja on 20–25, rannikul kohati kuni 14 kraadi.

Pühapäeva öösel on selge või vähese pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub lõunakaarde ja puhub 1–6, rannikul kuni 9 m/s. Sooja on 7–13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Pärastlõunal sajab mitmel pool hoovihma, võib olla äikest. Puhub lõunakaare tuul, põhjarannikul ka briisituul 2–8, puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 18–25, rannikul kohati kuni 14 kraadi.

Esmaspäeva öösel on selge, kohati vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Sooja on 8–13 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, võib olla äikest. Tuul pöördub järk-järgult põhjakaarde ning puhub 2–8, puhanguti kuni 11 m/s. Sooja on 18–24, sajuhoogude all ja rannikul kohati kuni 15 kraadi.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles