Vihmahoogudest võib pääseda vaid põhjarannik

Karin Kangro
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Sille Annuk / Postimees

Ilmateenistuse prognoosi kohaselt tuleb pühapäeval vahelduva pilvisusega soe ilm, mitmel pool sajab hoovihma ja on äikest.

Öösel tuleb vahelduva pilvisusega ilm. Ida-Eestis võib kohati sadada hoovihma, samuti võib tekkida udu. Puhub põhjakaare tuul 1–6 m/s. Sooja on 11–17 kraadi.

Päeval püsib vahelduva pilvisusega ilm. Põhjarannikul on saju tõenäosus väike, kuid mujal sajab mitmel pool hoovihma ja on äikest. Saju intensiivsus on suurem Lõuna-Eestis. Puhub põhja- ja kirdetuul 4–10 m/s, äikese ajal on tuul puhanguline. Sooja tuleb 20–25, Ida-Eestis kuni 27 kraadi.

Esmaspäeval tuleb vähese ja vahelduva pilvisusega ilm, öö hakul võib sadada kohati hoovihma ja olla äikest. Puhub valdavalt kirdetuul 2-8 m/s. Öösel on sooja 12–18 ja päeval 20–26 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge või vähese pilvisusega ning päeval vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kirdetuul 1-6 m/s. Sooja tuleb öösel 10–16 ja päeval 20–26 kraadi.

Kolmapäeval püsib vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub muutliku suunaga tuul 1–6 m/s. Öösel on sooja 11–17 ning päeval 22–28 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles