Neljapäeval puhub tugev tuul ja sooja on kuni 4 kraadi

BNS
Copy
Kestvad sulailmad ja libedus nõuavad liiklejatelt suurt tähelepanu.
Kestvad sulailmad ja libedus nõuavad liiklejatelt suurt tähelepanu. Foto: Henn Soodla

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi tuleb neljapäeval kuni neli kraadi sooja.

Öösel on pilves selgimistega ilm. Enne keskööd sajab kohati vähest vihma ja on udu. Vastu hommikut liigub tihedam lörtsi- ja vihmasadu saartelt üle Eesti itta. Edelatuul tugevneb 7-13, puhanguti kuni 18, saartel ja rannikul 10-15, puhanguti kuni 23 m/s, hommikul tuul nõrgeneb veidi. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +2 kraadi.

Peipsi järvel puhub edelatuul 3-8 m/s, kesköö paiku tugevneb 5-9, puhanguti 13, vastu hommikut 7-12, puhanguti kuni 16 m/s. Enne keskööd sajab kohati vähest vihma ja on udu. Hommikul sajab lörtsi ja vihma. Nähtavus on halb või mõõdukas. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +1 kraadi.

Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab lörtsi ja vihma, õhtu poole sadu hõreneb ja sisemaal sajab kohati ka lund. Puhub edela- ja läänetuul 5-11, puhanguti 15, saartel ja rannikul 9-15, puhanguti kuni 21 m/s, õhtul pöördub tuul saartel ja läänerannikul loodesse. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +4 kraadi, õhtul langeb mandril alla 0 kraadi ning teed muutuvad libedaks!

Peipsi järvel puhub edelatuul 7-12, puhanguti kuni 16 m/s, pärastlõunal nõrgeneb järk-järgult 5-8, puhanguti 12 m/s, õhtul pöördub läände. Aeg-ajalt sajab lörtsi ja vihma, õhtu poole sadu hõreneb ja kohati võib sadada ka lund. Nähtavus on mõõdukast heani. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +2 kraadi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles