Lumesahk mattis mehe kubemeni lumme

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lumesahk.
Lumesahk. Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Eile hommikul Kuressaares autot lumest puhastanud mees avastas end pärast lumesaha möödasõitu ootamatult kubemekõrguselisest lumehangest.

«Ma saan aru, et suure lumega pakivad sahad autod kinni, aga inimestega võiks ikka arvestada,» rääkis Meie Maale eile päevahakul Kuressaares Aia tänaval autot lumest puhastanud Kuuno.

Teed lumest lahti lükkav sahamasin kihutas mehest hommikutunnil mööda nii hoogsalt, et mattis ta kubemeni ulatuvasse lumevalli. Tekkinud olukorras jäi Kuunole mulje, et sahajuhid inimestest ei hooli ning kahtlus, kas nad roolis mitte purjus ole.

Kuressaare linnamajanduse juhataja Urmas Raik sõnas asetleidnut kuuldes, et ta ei taha seda juttu hästi uskuda. Aga, juhtuda võivat kõike.

Põhjuseid, miks mees siiski lumevalli jäi, leidis linnamajanduse juhataja ometi. «Vahest oli väljas pime või polnud inimesel helkurit ning sahajuht ei näinud teda,» oletas ta ning lisas, et selline asi nagu ajanuks autojuht tahtlikult inimese lumme, kõne alla ei tule.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles