Metssead lasid põllul end rahulikult jäädvustada

Virumaa Teataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metssead.
Metssead. Foto: Evelin Liiva-Kahem

Evelin Liiva-Kahemil õnnestus jäädvustada fotodele metssead.

“Sõitsime parajasti, kui siga, kes nägi meid, kihutas põllule. Jõudsime järele – kaks metssiga poseerisid meile umbes minut aega ning seejärel suundusid nad oma teed rapsi sisse,” kirjeldas ta kohtumist metsaelanikega.

Virumaa Teataja mõni päev tagasi välja kuulutatud fotokonkurss, kus kutsusime lugejaid loomi pildistama, saavutas kohe suure populaarsuse, mistõttu pikendame konkursi tähtaega kuni 31. juulini.
Lustakaid suviseid fotosid loomadest, eriti nendega kohtumisest looduses ootame meiliaadressil eva.klaas@virumaateataja.ee.

Vahvamad pildid avaldame meie veebiküljel ning paberväljaandes. Lisaks valib Virumaa Teataja koos Overall Eesti AS-ga  välja kümme paremat fotot, mis suurendatakse kuni A2 formaati ning millest tehakse Overalli Eesti ASi Rakvere esinduses sügisel näitus. Pärast saavad foto autorid näitusel olnud tööd endale.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles