Jõelähtme golfiklubil käis hommikul karu külas

Madis Filippov
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pildil olev karu pole juhtunuga seotud.
Pildil olev karu pole juhtunuga seotud. Foto: SCANPIX

Jõelähtme golfiklubi töötaja märkas täna hommikul parkimisplatsil ringi tatsamas karu, kes hetk hiljem metsatukka kadus.

Jõelähtme golfiklubi töötaja Kelli rääkis Postimehele, et karu märkas tema töökaaslane.

«Ta tuli hommikul umbes kell 8.15 tööle ja siis parkimisplatsil umbes 30 meetri kaugusel oli karu,» rääkis Kelli. «Karu hüppas maja kõrval olevasse metsatukka.»

Kelli avaldas kahetust, et töötajad pilti ei saanud teha, kuigi tema kolleeg läks karu hiljem otsima.

«Arvatavasti on ta minema läinud,» pakkus ta.

Kelli rääkis, et hommikul oli väljakul ka üks mängija, kes karu ei näinud ja loomast kuuldes ainult naeris. Ka töötajad ise hirmu ei tunne.

«Meil on siin palju erinevaid loomi. Muidugi mitte nii suuri, aga jäneseid, rästikuid, nastikuid, rebaseid küll,» sõnas ta.

Kelli pakkus, et tegemist võib olla sama karuga, kes nädalavahetusel Tallinnas ringi tatsas, kuna ka Õhtuleht kirjutas, et too karu võib olla pärit Jõelähtmelt.

Nimelt rääkis Tallinna jahindusseltsi juhataja Rein Sõitja Õhtulehele: «Jõelähtmel on [metsloomade] söögikohtades kaamerad üleval. Muidu oli karu ikka näha, aga viimasel ajal oli ta kadunud. Küllap ta mööda paeserva tuli ja linna eksis.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles