Lähipäevadel püsib õhutemperatuur plusspoolel

Copy
Kuldne sügis Viljandis. Pilt on illustratiivne.
Kuldne sügis Viljandis. Pilt on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi püsib lähipäevadel õhtutemperatuur plusspoolel.

Ööl vastu neljapäeva on vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub edela- ja läänetuul 5-9, puhanguti 13, rannikul 9-14, puhanguti kuni 20 m/s, hommikuks veidi nõrgeneb ja pöördub loodesse. Sooja on 6-12 kraadi. Neljapäeva päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Puhub lääne- ja loodetuul 5-10, puhanguti kuni 15 m/s, pärastlõunal nõrgeneb. Sooja on 10-13 kraadi.

Ööl vastu reedet on vahelduva pilvisusega olulise sajuta ilm. Paiguti tekib udu. Puhub läänekaare tuul 3-8, rannikul puhanguti 11 m/s. Sooja on 5-9, rannikul kuni 12 kraadi. Reede päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab vähest vihma. Puhub lääne- ja edelatuul 4-10 m/s. Sooja on 9-13 kraadi.

Ööl vastu laupäeva on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Paiguti võib olla udu. Puhub edela- ja lõunatuul 3-9, põhjarannikul puhanguti 13 m/s. Sooja on 3-9 kraadi. Laupäeva päeval on vahelduva pilvisusega, õhtu poole pilves ilm. Mitmel pool sajab vihma. Puhub lõunakaare tuul 4-10 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Tagasi üles