Lähipäevil jääb õhutemperatuur 13 soojakraadi juurde pidama

Copy
Talgupäev Tartus asuval Toomemäel. Pilt on illustratiivne.
Talgupäev Tartus asuval Toomemäel. Pilt on illustratiivne. Foto: Margus Ansu

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi jäävad lähipäevil õhusooja maksimumid 12-13 kraadi juurde.

Laupäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Paiguti võib olla udu. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti kuni 15 m/s. Sooja on 3-8, rannikul kuni 11 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Puhub valdavalt edela- ja läänetuul 3-9, rannikul puhanguti 13 m/s, õhtul tuul nõrgeneb ja on sisemaal muutliku suunaga. Sooja on 9-13 kraadi.

Pühapäeva öösel on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub lääne poolt alates lõunasse ja kagusse ning puhub 2-8, hommikul saartel puhanguti 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +6 kraadi, rannikul tuleb kuni 11 kraadi. Ennelõunal on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Pärastlõunal pilvisus tiheneb ja saartel sajab kohati vähest vihma. Puhub kagu- ja idatuul 4-10, saartel ja läänerannikul puhanguti 14 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Esmaspäeva öösel on muutliku pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub valdavalt idakaare tuul 2-8, öö hakul saartel puhanguti 11 m/s, pärast keskööd on tuul nõrk ja muutliku suunaga. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi, rannikul tuleb kuni 11 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab vihma. Ennelõunal on tuul nõrk ja muutliku suunaga, pärastlõunal puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 8-12 kraadi.

Tagasi üles