Vihm ja tugev tuul: lähipäevad toovad heitliku ilma

Copy
Inimene vihma käes.
Inimene vihma käes. Foto: Margus Ansu

Eesti jääb lähipäevil aktiivsete tsüklonite idaserva, mis toovad vihma ja kohati tugevat tuult.

Keskkonnaagentuuri teatel on ööl vastu teisipäeva vahelduva pilvisusega ilm. Kohati sajab hoovihma. Mitmel pool tekib udu. Puhub muutliku suunaga tuul 1–7, rannikul idakaaretuul puhanguti 11 m/s. Õhutemperatuur on 2–8, rannikul kuni 11 kraadi.

Teisipäeva päeval on pilves selgimistega ilm. Kohati sajab hoovihma. Ennelõunal püsib paiguti udu. Puhub valdavalt kagu- ja idatuul 2–8, rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Sooja on 8–13 kraadi.

Kolmapäeva öösel hakkab lääne poolt alates pilvisus tihenema. Saartele jõuab vihmasadu, mis levib hommikuks mandri lääneossa. Kagutuul tugevneb 4–10, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 2–8, rannikul kuni 12 kraadi.

Kolmapäeva päeval on valdavalt pilves ilm. Sajab vihma ja paiguti on sadu tugev. Puhub kagutuul 5–10, puhanguti 16, rannikul 7–14, puhanguti kuni 19 m/s. Sooja on 8–15 kraadi.

Neljapäeva öösel on pilves selgimistega ilm. Sajab vihma ning paiguti on sadu tugev. Puhub kagu- ja lõunatuul 6–12, puhanguti 18 m/s. Hommikuks tuul nõrgeneb. Sooja on 5–11, Lääne-Eestis kuni 13 kraadi.

Neljapäeva päeval on pilves, õhtupoolikul selgimistega ilm. Kohati sajab vihma. Puhub kagu- ja lõunatuul 4–9, puhanguti 14 m/s. Sooja on 12–16 kraadi.

Tagasi üles