Lähipäevil sajud taanduvad

Copy
Vikerkaar Rakveres. Pilt on illustratiivne.
Vikerkaar Rakveres. Pilt on illustratiivne. Foto: Kasper Mäe

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi lähipäevil sajud taanduvad ja pilvede vahelt paistab päike, samal aja läheb ka jahedamaks ja öösiti on kohati ka miinuskraade.

Pühapäeva öösel on pilves selgimistega ilm ja sajab hoovihma. Tuul pöördub kõikjal läände ja loodesse ning puhub 5-11, rannikualadel puhanguti 16 m/s. Sooja on 4-9, rannikul kuni 12 kraadi. Päeval on muutliku pilvisusega ilm. Mitmel pool sajab hoovihma, pärastlõunal sadu hõreneb ja taevas selgineb. Puhub valdavalt läänetuul 4-10, rannikul puhanguti 15 m/s. Sooja on 9-14 kraadi.

Esmaspäeva öö on selge, rannikul vahelduva pilvisusega. Rannikul sajab kohati vähest vihma. Puhub läänekaare tuul 3-9, öö hakul rannikul puhanguti kuni 13 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus 0 kuni +5 kraadi, rannikul tuleb kuni 12 soojakraadi, maapinnal aga mitmel pool kuni -4 kraadi. Päeval on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul pöördub läänekaarest lõunakaarde ja puhub 2-8 m/s. Sooja on 10-15 kraadi.

Teisipäeva öösel on selge, saartel vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub valdavalt kagutuul 3-9, saartel puhanguti 12 m/s. Õhutemperatuur on vahemikus -1 kuni +5 kraadi, rannikul tuleb kohati kuni 11 kraadi sooja. Päeval on vahelduva pilvisusega peamiselt sajuta ilm. Puhub kagu- ja idatuul 3-9 m/s. Sooja on 9-12 kraadi.

Tagasi üles