Lähipäevil on öösiti oodata miinuskraade

Copy
Härmas auto.
Härmas auto. Foto: Sille Annuk

Keskkonnaagentuuri ilmaprognoosi järgi on lähipäevil õhusooja oodata maksimaalselt 19 kraadi, kuid öösel võib tulla kuni neli külmakraadi.

Ööl vastu laupäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Laialdaselt tekib udu. Puhub läänekaare tuul 3-9 m/s. Sooja on 7-12, rannikul kuni 17 kraadi. Laupäeva päeval on vahelduva pilvisusega ilm. Enne keskpäeva on paiguti udu. Olulise sajuta. Puhub läänekaare tuul 3-9, rannikul puhanguti 13, õhtul loode- ja põhjatuul 5-10, rannikul puhanguti kuni 16 m/s. Sooja on 14-19 kraadi.

Ööl vastu pühapäeva on vähese pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-9, enne keskööd rannikul puhanguti kuni 14 m/s. Sooja on 3-8, rannikul kuni 13 kraadi, maapinnal kohati on kuni 2 külmakraadi. Pühapäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub põhjakaare tuul 3-8, pärastlõunal muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 11-15 kraadi.

Ööl vastu esmaspäeva on vähese ja vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Tuul on muutliku suunaga 1-6 m/s. Sooja on 1-6, rannikul kohati kuni 13, maapinnal mitmel pool kuni neli külmakraadi. Esmaspäeva päeval on vahelduva pilvisusega sajuta ilm. Puhub lõuna- ja kagutuul 3-9 m/s. Sooja on 13-17 kraadi.

Tagasi üles